Wie zijn wij?

Timmerfabriek Maaldrift is opgericht in 2001, en is gevestigd op het Industrie terrein Maaldrift in Wassenaar. We werken met een klein vast team en produceren in de fabriek Kozijnen en Ramen en Deuren van hout en doen diverse machinale houtbewerkingen. Met moderne machines kunnen we snel en kwalitatief hoogwaardige producten leveren, van enkele stuks tot aan diverse woningen tegelijk. Sinds 2020 hebben we ook een houtskeletbouw afdeling waarmee we prefab onderdelen maken, zoals onder andere; complete prefab, aanbouw, opbouw, woningen, gevel elementen, kantoren, tuin huizen, bergingen, strandtenten etc.

Advies, en overleg is belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen. Wij maken maatwerk naar de wens van de klant. We werken volgens de KVT (kwaliteit voor Timmerwerk) en zijn lid van de NBVT( Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten. En volgen de garantievoorwaarden die daaraan gesteld zijn. De producten maken we vooral in Meranti KOMO GIP of Accoya FSC.

Klanten van ons zijn: Aannemers-Bouwbedrijven- ZZP,ers- Woningbouwverenigingen- Bedrijven-Makelaars- Onroerendgoed beleggers en particulieren.

Onze missie

Timmerfabriek Maaldrift onderscheidt zicht van anderen fabrikanten door een hoge mate van maatwerk, hiermee probeert de timmerfabriek te voldoen aan de wensen van klanten en tegelijk een duurzaam product te maken. Het produceren van een kwalitatief hoogwaardige product in combinatie met af montage met hoogste kwaliteit hang en sluitwerk is een standaard die wordt geleverd. Door houtmaterialen te gebruiken die aan de hoogste duurzaamheidskeurmerken voldoen probeert de timmerfabriek bij te dragen aan een schonere en betere toekomst.