Route du dakopbouw

Er zijn 2 opties mogelijk.

  • u heeft al een vergunning
  • Er moet een vergunning aangevraagd worden.

 

u heeft al een vergunning

Op het moment dat u een vergunning heeft zijn er ook al tekeningen gemaakt door een architect. Het enige wat nog moet gebeuren is dat wij het moeten uitteken en alle benodigde spullen moeten bestellen. Dit is over het algemeen allemaal binnen een maand of anderhalf te realiseren en kunnen wij starten met de productie. Op moment van akkoord mag u er vanuit gaan dat er binnen 2 maanden een Casco dakopbouw op het dak staat.

er moet een vergunning aangevraagd worden

Op het moment dat er nog niks aangevraagd zit er een langer en onzekerder traject aan vast. Eerst moet er een architect ingeschakeld worden als dit nog niet gebeurt is daarna moet er een vergunning aangevraagd worden. Is er al een dakopbouw in de straat geplaatst dan maakt dit het een stuk makkelijker.

 

wij werken samen met een architecten in verschillende regio’s die de dakopbouw teken en de vergunningen aanvragen regelen. De architecten teken de dakopbouw ook zo dat er geen staalconstructie nodig is waardoor er goedkoper en sneller gebouwd kan worden zonder onder te doen aan kwaliteit.